Webbinformatören - när du vill träffa mitt i prick!


Optimerade hemsidor 

Ett bra innehåll

Användarvänlig design

Sökmotoroptimering

Min hemsida?

Länkar

Optimerade hemsidor - När Du vill ligga steget före...Min hemsida?

För att hjälpa Dig att få en bättre uppfattning om vilken sorts hemsida Ditt företag behöver, är det bra att undersöka vilka behov som finns och vilken funktion hemsidan skall fylla. Här kommer Vi att gå igenom allt i från målgrupp och grafisk design till framtida underhåll.

Vad är syftet med Din hemsida?

Skall Din hemsida ge service till befintliga kunder, eller vill du använda internet för att marknadsföra Dig och förhoppningsvis skaffa nya kunder? Är målet att slippa svara på samma ofta återkommande frågor genom att hänvisa till information på internet, eller vill Ni helt enkelt ha ett digitalt visitkort? Svaret på dessa frågor leder oss till nästa rubrik:

Vilken information vill/bör Du ha på Din hemsida?

Vilken sorts hemsida Du vill ha avgör hur många sidor Du behöver: Startsida/Hem, Tjänster, Produkter, Om oss, FAQ/Vanliga frågor, Om oss, Kontakt...

Design

Designen av hemsidan styrs av många olika faktorer: smak, användarvänlighet, teknik, SEO/SMO, med mera, med mera. Kanske har Ditt företag redan en etablerad logga eller till och med färger och design som vi skall utgå ifrån. Kanske blir detta en chans att ta ett helhetsgrepp och skaffa Er en grafisk profil.

Ta gärna en titt på hemsidor som vi har gjort.

Hur lång tid tar det och hur mycket kostar det?

Hur lång tid det tar att skapa en hemsida beror givetvis på hemsidans storlek, Era önskemål och hur mycket material som redan finns tillgängligt. Behöver det till exempel tas foton på alla anställda, eller finns den mesta informationen redan samlad i ett dokument. Oftast brukar kunden tillhandahålla informationen, så skriver jag ihop sidorna. Huvudsaken är att texten är anpassad för nätet.

Kostnaden för en hemsida varierar likaledes beroende på hur stor den är. Fler sidor betyder dock inte automatiskt ett högre pris. Prissättningen är direkt relaterad till antalet arbetstimmar och vi jobbar med så väl fast som löpande prissättning. För mer konkret information kontakta oss.